Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

samen boksen we meer voor elkaar

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is in meerdere opzichten interessant. Je draagt een steentje bij aan de maatschappij en dat wordt door je werknemers en potentiële klanten gewaardeerd!

 • Blikverruiming
  Met een maatschappelijke investering toon je waardering voor anderen. Het draagt bij aan een gemeenschappelijke bedrijfscultuur, waarin oog is voor elkaar. Normen en waarden binnen het team worden versterkt.
 • Aantrekkelijke werkgever
  Medewerkers zijn trots omdat hun werkgever zich inzet voor de samenleving. Dit draagt bij aan het behoud van bestaande medewerkers en het werven van nieuwe medewerkers, wat in deze tijd voor veel organisaties moeilijker is dan ooit tevoren.
 • Goed imago
  Maatschappelijk verantwoord ondernemen biedt onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten en een hogere gunfactor. Stakeholders, zoals aandeelhouders, leveranciers en klanten hechten hier steeds meer waarde aan.
 • Meer resultaat
  Vanwege genoemde effecten levert maatschappelijk betrokken investeren een bewezen hogere ROI op. Maar óók een resultaat dat niet in geld of winst is uit te drukken: het Social Return on Investment (SROI)!
80 %

procent van de Nederlandse consumenten vindt het belangrijk dat bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

Sponsorpaketten.

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Jij ook?
Out of the Box biedt verschillende sponsormogelijkheden voor bedrijven. Kies een pakker dat het beste aansluit bij jouw organisatie en maak samen met ons het verschil voor de jongeren en jongvolwassenen die zich via Out of the Box terugboksen in de maatschappij.

—  ZILVER —

Samen sterker
Investeer in resultaat

Boost Out of the Box door met € 1.000 of een veelvoud daarvan bij te dragen. Ons initiatief is gratis voor deelnemers, maar kan niet bestaan zonder voedingsbron.

Hoeveel kracht wil jij het initiatief bijzetten? Jij bepaalt zelf hoe groot jouw maatschappelijke bijdrage is!

Vanaf € 1.000

— GOUD —

Samen in de ring
Meedoen voor goud

Wil jij het avontuur met ons aangaan? Met het gouden sponsorschap maak je écht het verschil.

Door jouw winnaarsmentaliteit kunnen meer kwetsbare jongeren zich terugboksen in de maatschappij. Naast eeuwige roem,  wordt deze inbreng door ons beloond met een gratis boksclinic voor jouw organisatie.

€ 7.500 per jaar

— BRONS —

Samen sparren
Ga voor kwaliteit

Ben jij of weet jij een leuke gastspreker? Kun je ons helpen met druk- of promotiemateriaal? Heb je stage- of werkplekken? Wil je jouw kennis en kunde inzetten om ons initiatief nog sterker te maken?

Of heb je een ander goed idee? Spar met ons mee voor een

…waardevolle bijdrage