Out of the Box deelnemersinformatie.

Woon jij in (omgeving) Amersfoort…
…ben je tussen 18-27 jaar en loop je vast op het gebied van wonen, financiën, relaties, dagbesteding en/of werk? Misschien zelfs met schooluitval, criminaliteit, armoede, schulden, werkloosheid en/of dakloosheid tot gevolg? Misschien is Out of the Box iets voor jou!

Bij Out of the Box helpen we jou om je terug te boksen in de maatschappij
Op eigen kracht, maar niet alleen. In een vertrouwde omgeving, die houvast, erkenning en motivatie brengt. De bokssport wordt hierbij als middel ingezet om je fysiek en mentaal uit te dagen en in beweging te komen. En te boksen voor wat je waard bent.

Op eigen niveau uitgedaagd
Out of the Box is een kans om zelf het tij te keren. Je wordt op eigen niveau uitgedaagd en komt voor keuzes te staan zoals op tijd of te laat komen, opgeven of doorgaan, weerstand bieden of samenwerken, respectvol of respectloos opstellen. Door over deze thema’s te spreken en persoonlijke doelen te stellen met de bokstrainers en maatschappelijk werkers, doe je nieuwe inzichten en vaardigheden op. Inzichten en vaardigheden die nodig zijn om gezonde keuzes te maken, werk te vinden en te behouden, sociale contacten te kunnen onderhouden en grenzen te bewaken.